Daiquiri Bartender School
Mixer képzés
A képzés keretein belül általános ital ismereti, szervírozási ismeretekre tehetnek szert a hallgatók. A gyakorlati foglalkozásokon a világ vezető kevertitalait tanuljuk meg elkészíteni. A kevertitalok úgy vannak összeválogatva, hogy minden italkészítési technikával megismerkedünk.
A tanfolyam végén a sikeres vizsgázók a tanfolyam elvégzését igazoló tanúsítványt kapnak.
A tanfolyamokon, mivel alkoholos italokkal dolgozunk résztvételi feltétel a betöltött 18. életév. Amennyiben a hallgató jelölt fiatalabb, szülői vagy gondviselői hozzájárulás szükséges.
Flair képzés
A flair az ital mellé prezentált, hozzáadott érték. Látvány mely értékesebbé teszi munkádat, az italokat melyeket készítesz. A bartender aki könnyedén, rutinosan, szépen, látványosan készít italokat oda vonza a vendégeket a pultjához, így könnyebben tudod az italokat számukra értékesíteni, illetve nagyon sok helyen már követelmény a Flair képesítés is.
A tanfolyam során megismerkedhetsz a Bárpult eszközeivel és berendezéseivel. Megtanulhatod a Free Pouring, Working Flair, s a Flair Routine gyakorlatát, illetve megmutatjuk, hogy mi is az a Showmanship.
A tanfolyam végén a sikeres vizsgázók a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet kapnak.
Barista képzés
A barista képzés során először megismerkedhetsz a kávéval, úgymond megismerheted a kávé útját a cserjétől a csészéig, majd bemutatásra kerülnek a kávékészítés során használt gépek, eszközök. Gyakorlati képzés során a barista alapismereteket szerezhetsz, majd a Latte art-al ismerkedhetsz meg. Tejhabkészítési ismeretek következnek, majd minta töltési technikákat tanulhatsz, s végül kávéval készülő koktélokkal ismerkedhetsz meg.
A tanfolyam végén a sikeres vizsgázók a tanfolyam elvégzését igazoló oklevelet kapnak.
Kapcsolat
telefon: +36-30-29-36-360 e-mail: info@mixeriskolaszeged.hu